\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68194 Re: Vraagstuk dieptesnelheid Ik heb alles gevonden behalve b.. dus ik moet de afgeleide nemen van h(t) met t = 0 -1/2*2+5-8 = -4 (en het antwoord moet 5m/s zijn) -0.5*2+5-8 = -4 Katrie 3de graad ASO - vrijdag 17 augustus 2012 Antwoord h'(t) = -t + 5 en daar vul je t = 0 in. MBL vrijdag 17 augustus 2012 Re: Re: Vraagstuk dieptesnelheid ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb alles gevonden behalve b.. dus ik moet de afgeleide nemen van h(t) met t = 0 -1/2*2+5-8 = -4 (en het antwoord moet 5m/s zijn) -0.5*2+5-8 = -4 Katrie 3de graad ASO - vrijdag 17 augustus 2012
Katrie 3de graad ASO - vrijdag 17 augustus 2012
h'(t) = -t + 5 en daar vul je t = 0 in. MBL vrijdag 17 augustus 2012
MBL vrijdag 17 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq