\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68175 Re: Hoe snelheidversnelling bepalen Oke, maar over het steentje: ik probeer t te zoeken d.m.v een vergelijking: 508-9.81·2= t2 488= t2 vierkantswortel van 488 = t 216.79 =t (maar dit klopt niet, want het antwoord moet 359.4 zijn) Bedankt om te antwoorden! Katrie 3de graad ASO - woensdag 15 augustus 2012 Antwoord 508 = (9.81/2)·t2 dus: t2 = (508·2)/9.81 OK? GHvD woensdag 15 augustus 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oke, maar over het steentje: ik probeer t te zoeken d.m.v een vergelijking: 508-9.81·2= t2 488= t2 vierkantswortel van 488 = t 216.79 =t (maar dit klopt niet, want het antwoord moet 359.4 zijn) Bedankt om te antwoorden! Katrie 3de graad ASO - woensdag 15 augustus 2012
Katrie 3de graad ASO - woensdag 15 augustus 2012
508 = (9.81/2)·t2 dus: t2 = (508·2)/9.81 OK? GHvD woensdag 15 augustus 2012
GHvD woensdag 15 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq