\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68100 Re: Afgeleiden bij een breuk formule Dankuwel! Ik moet nu de nulpunt vinden, maar ik heb het moeilijk met breuken :/ Ik heb het een aantal keer geprobeerd , maar ik kom niet de juiste antwoord uit, wat 8 is. Kan u me hoe ik de nulpunt dat kan vinden? Tugba 3de graad ASO - woensdag 8 augustus 2012 Antwoord $ \begin{array}{l} \frac{{25}}{{24t^4 }} - \frac{{25}}{{3t^3 }} = 0 \\ \frac{{25}}{{24t^4 }} - \frac{{25}}{{3t^3 }} \cdot \frac{{8t}}{{8t}} = 0 \\ \frac{{25}}{{24t^4 }} - \frac{{200t}}{{24t^4 }} = 0 \\ \frac{{25 - 200t}}{{24t^4 }} = 0 \\ 25 - 200t = 0 \\ t = \frac{1}{8} \\ \end{array} $ WvR woensdag 8 augustus 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dankuwel! Ik moet nu de nulpunt vinden, maar ik heb het moeilijk met breuken :/ Ik heb het een aantal keer geprobeerd , maar ik kom niet de juiste antwoord uit, wat 8 is. Kan u me hoe ik de nulpunt dat kan vinden? Tugba 3de graad ASO - woensdag 8 augustus 2012
Tugba 3de graad ASO - woensdag 8 augustus 2012
$ \begin{array}{l} \frac{{25}}{{24t^4 }} - \frac{{25}}{{3t^3 }} = 0 \\ \frac{{25}}{{24t^4 }} - \frac{{25}}{{3t^3 }} \cdot \frac{{8t}}{{8t}} = 0 \\ \frac{{25}}{{24t^4 }} - \frac{{200t}}{{24t^4 }} = 0 \\ \frac{{25 - 200t}}{{24t^4 }} = 0 \\ 25 - 200t = 0 \\ t = \frac{1}{8} \\ \end{array} $ WvR woensdag 8 augustus 2012
WvR woensdag 8 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq