\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67985 Re: Re: Middelpunts hoek berekenen in excel Dag,Kan u mij doorverbinden met een collega? Die mij wel kan helpen? wallae Iets anders - dinsdag 17 juli 2012 Antwoord Heeft u momentje? Al onze medewerkers zijn in gesprek......Waar kan ik u mee helpen?Het Excelblad kan je HIER vinden. Hopelijk helpt dat.$r^{2}=(r-h)^{2}+(\frac{1}{2}k)^{2}$$r=\large\frac{4h^{2}+k^{2}}{8h}$$tan{\alpha}=\large\frac{k}{2-2h}$ WvR woensdag 18 juli 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag,Kan u mij doorverbinden met een collega? Die mij wel kan helpen? wallae Iets anders - dinsdag 17 juli 2012
wallae Iets anders - dinsdag 17 juli 2012
Heeft u momentje? Al onze medewerkers zijn in gesprek......Waar kan ik u mee helpen?Het Excelblad kan je HIER vinden. Hopelijk helpt dat.$r^{2}=(r-h)^{2}+(\frac{1}{2}k)^{2}$$r=\large\frac{4h^{2}+k^{2}}{8h}$$tan{\alpha}=\large\frac{k}{2-2h}$ WvR woensdag 18 juli 2012
WvR woensdag 18 juli 2012
©2001-2024 WisFaq