Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 67863 

Re: Een vector als lineaire combinatie schrijven van twee andere vectoren

Ok ik krijg m=-2 en k=-1 1/2

Maar hoe weet je nou dat (5,3 1/2)=-1 1/2(2,3)+-2(-3,-5)

maw hoe weet je nou dat m bij (-3,-5) hoort en -1 1/2 bij (2,3)

bouddo
Leerling mbo - maandag 18 juni 2012

Antwoord

We zijn begonnen met k·(2,3)+m·(-3,-5)=(2,51/2), dus waar zou die k nou bijhoren waarbij die m?
Heb je er wel naar gekeken hoe ik aan dat stelsel kwam?

hk
maandag 18 juni 2012

©2001-2024 WisFaq