\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67700 Re: Een wortelvergelijking oplossen Oké, maar de oplossing van √4 is behalve 2, toch ook -2? Want -2 · -2 = 4.Of... Robert Leerling mbo - vrijdag 25 mei 2012 Antwoord √4=2 en verder niet... (-2)˛=4 maar daarmee is nog niet gezegd dat √4 ook -2 is.Zie ook Wat is een wortel? WvR vrijdag 25 mei 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oké, maar de oplossing van √4 is behalve 2, toch ook -2? Want -2 · -2 = 4.Of... Robert Leerling mbo - vrijdag 25 mei 2012
Robert Leerling mbo - vrijdag 25 mei 2012
√4=2 en verder niet... (-2)˛=4 maar daarmee is nog niet gezegd dat √4 ook -2 is.Zie ook Wat is een wortel? WvR vrijdag 25 mei 2012
WvR vrijdag 25 mei 2012
©2001-2024 WisFaq