\require{AMSmath} Machten en exponenten berekenen (zonder rekenmachine):35Ö32$-$24Ö81= yal Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012 Antwoord Yal, 32=25 en 81=34, dus 321/5=2,enz. kn zaterdag 21 april 2012 Re: Machten en exponenten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
berekenen (zonder rekenmachine):35Ö32$-$24Ö81= yal Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012
yal Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012
Yal, 32=25 en 81=34, dus 321/5=2,enz. kn zaterdag 21 april 2012
kn zaterdag 21 april 2012
©2001-2024 WisFaq