\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67115 Re: Bepaal de waarden van a Ik krijg: sin2a/a=sina/a 2sinacosa=sina 2cosa=1 cosa=1/2 a=p/3 en a= 1 2/3p Maar het model antwoord geeft ook nog a=p die ik hier niet zie waar komt deze vandaan? bouddo Leerling mbo - zondag 11 maart 2012 Antwoord Uit 2sin(a)cos(a) = sin(a) volgen twee deelvergelijkingen, namelijk degene die je al hebt verwerkt maar ook nog sin(a) = 0 MBL zondag 11 maart 2012 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik krijg: sin2a/a=sina/a 2sinacosa=sina 2cosa=1 cosa=1/2 a=p/3 en a= 1 2/3p Maar het model antwoord geeft ook nog a=p die ik hier niet zie waar komt deze vandaan? bouddo Leerling mbo - zondag 11 maart 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 11 maart 2012
Uit 2sin(a)cos(a) = sin(a) volgen twee deelvergelijkingen, namelijk degene die je al hebt verwerkt maar ook nog sin(a) = 0 MBL zondag 11 maart 2012
MBL zondag 11 maart 2012
©2001-2025 WisFaq