\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67060 Re: Bereken de integraal Ja dat zou het mooiste zijn maar zal ik u zeggen dat ik het echt niet weet waarom dat zo is. Ik weet wel dat 2Ö2=Ö8. Kom ik nu een stap dichterbij? bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012 Antwoord Half op weg, zal ik maar zeggen: $ \frac{1}{2}\ln \left( 8 \right) = \ln \left( {8^{\frac{1}{2}} } \right) = \ln \left( {\sqrt 8 } \right) = \ln \left( {2\sqrt 2 } \right) $ Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zondag 4 maart 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja dat zou het mooiste zijn maar zal ik u zeggen dat ik het echt niet weet waarom dat zo is. Ik weet wel dat 2Ö2=Ö8. Kom ik nu een stap dichterbij? bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012
Half op weg, zal ik maar zeggen: $ \frac{1}{2}\ln \left( 8 \right) = \ln \left( {8^{\frac{1}{2}} } \right) = \ln \left( {\sqrt 8 } \right) = \ln \left( {2\sqrt 2 } \right) $ Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zondag 4 maart 2012
WvR zondag 4 maart 2012
©2001-2024 WisFaq