\require{AMSmath} Bereken de integraal Kunt u me zeggen of ik de volgende integraal goed bereken ik heb nl een ander antwoord als het modelantwoord:Berekenòvan 2 tot 5 x/(x2-1)dx=òvan 2 tot 5 1/2 d(x2-1)/(x2-1)=1/2ò van 2 tot 5dt/t=[1/2lnt]van 2 tot 5=1/2ln24-1/2ln3=1/2ln8modelantwoord geeft ln2Ö2 bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012 Antwoord Is 1/2ln(8) niet hetzelfde als ln(2Ö2)?Kan je zelf met je GR ook controleren maar 't mooier zijn ook te begrijpen waarom dat zo is! WvR zondag 4 maart 2012 Re: Bereken de integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u me zeggen of ik de volgende integraal goed bereken ik heb nl een ander antwoord als het modelantwoord:Berekenòvan 2 tot 5 x/(x2-1)dx=òvan 2 tot 5 1/2 d(x2-1)/(x2-1)=1/2ò van 2 tot 5dt/t=[1/2lnt]van 2 tot 5=1/2ln24-1/2ln3=1/2ln8modelantwoord geeft ln2Ö2 bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012
Is 1/2ln(8) niet hetzelfde als ln(2Ö2)?Kan je zelf met je GR ook controleren maar 't mooier zijn ook te begrijpen waarom dat zo is! WvR zondag 4 maart 2012
WvR zondag 4 maart 2012
©2001-2024 WisFaq