\require{AMSmath} Oppervlakte van een cirkel Goedenavond,Ik wil de oppervlakte bepalen van de cirkel met straal 1Ik kom op de volgende integraal -1 tot 1 van $\sqrt{ }$(1-x2)Ik weet niet hoe je de primitieve hiervan kunt bepalen? Bouddo Leerling mbo - zaterdag 25 februari 2012 Antwoord Hallo Doe de volgende substitutie : x = cos(t) dx = -sin(t).dt de grenzen x=-1 en x=1 worden dan t= p en t=0 Zo lukt het. LL zaterdag 25 februari 2012 Re: Oppervlakte van een cirkel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedenavond,Ik wil de oppervlakte bepalen van de cirkel met straal 1Ik kom op de volgende integraal -1 tot 1 van $\sqrt{ }$(1-x2)Ik weet niet hoe je de primitieve hiervan kunt bepalen? Bouddo Leerling mbo - zaterdag 25 februari 2012
Bouddo Leerling mbo - zaterdag 25 februari 2012
Hallo Doe de volgende substitutie : x = cos(t) dx = -sin(t).dt de grenzen x=-1 en x=1 worden dan t= p en t=0 Zo lukt het. LL zaterdag 25 februari 2012
LL zaterdag 25 februari 2012
©2001-2024 WisFaq