\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66824 Re: Aantonen Sorry al die gewone vraag stukken gingen goed met wortels en machten maar bij deze gonimetrische raak ik het systeem kwijt kunt me laten zien hoe ik dit stapsgewijs oplos Bouddo Leerling mbo - dinsdag 31 januari 2012 Antwoord Beste Bouddou, Je was zelf al gekomen tot: $\displaystyle \frac{1}{3}\int\frac{\sin t}{\cos t} \, \mbox{d}t$ Stel nu u = cos(t), dan is du = -sin(t)dt dus -du = sin(t)dt: $\displaystyle -\frac{1}{3}\int\frac{1}{u} \, \mbox{d}u$ Daar kan je toch mee verder, of niet? mvg, Tom td dinsdag 31 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry al die gewone vraag stukken gingen goed met wortels en machten maar bij deze gonimetrische raak ik het systeem kwijt kunt me laten zien hoe ik dit stapsgewijs oplos Bouddo Leerling mbo - dinsdag 31 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - dinsdag 31 januari 2012
Beste Bouddou, Je was zelf al gekomen tot: $\displaystyle \frac{1}{3}\int\frac{\sin t}{\cos t} \, \mbox{d}t$ Stel nu u = cos(t), dan is du = -sin(t)dt dus -du = sin(t)dt: $\displaystyle -\frac{1}{3}\int\frac{1}{u} \, \mbox{d}u$ Daar kan je toch mee verder, of niet? mvg, Tom td dinsdag 31 januari 2012
td dinsdag 31 januari 2012
©2001-2024 WisFaq