\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66494 Re: Beginwaardeprobleem y = -x·C·ex Þ -2·C·e2 = e2 C = -1/2 Is dit zo simpel? ALvast dank Piet Student hbo - woensdag 4 januari 2012 Antwoord Zo simpel is het inderdaad. MBL donderdag 5 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y = -x·C·ex Þ -2·C·e2 = e2 C = -1/2 Is dit zo simpel? ALvast dank Piet Student hbo - woensdag 4 januari 2012
Piet Student hbo - woensdag 4 januari 2012
Zo simpel is het inderdaad. MBL donderdag 5 januari 2012
MBL donderdag 5 januari 2012
©2001-2024 WisFaq