Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Differentieren van log en exp fties

1) De relatieve toename van het kapitaal, uitgezet tegen samengestelde intrest, verloopt volgens de vergelijking: K'(t)= 0,0693 K(t)
Als t=0 dan is K=5000
Bereken K(t)

2) Formule afname luchtdruk: dp/dh =-k.h
p=1000 als h=0 en p=869 als h=1000
Schrijf p in functie van h

Nathal
Docent - dinsdag 15 november 2011

Antwoord

Hallo Nathalie,

Je hebt twee opgaven ingezonden, maar je vertelt er niet bij wat je hiervan wel of niet begrijpt. Zo kan ik je niet helpen om de stof beter te leren begrijpen. Ik ga zeker niet zomaar voorzeggen wat de uitwerking is.
Als het goed is, heb je de spelregels gelezen voor het stellen van vragen? Kijk vooral nog eens naar punt V en VII.

Ik wil je graag verder helpen, maar laat eerst even weten tot waar je wel komt, en waarop je vastloopt. OK?

Zie spelregels

GHvD
dinsdag 15 november 2011

 Re: Differentieren van log en exp fties 
 Re: Differentieren van log en exp fties 

©2001-2024 WisFaq