\require{AMSmath} Geef de primitieve ln2x wat is hier de primitieve van en hoe moet ik het aanpakken? mariek Student universiteit - dinsdag 8 november 2011 Antwoord De aanpak is via partieel primitiveren. Beschouw ln2x als 1·ln2x, zodat je krijgt $\int{}$1.ln2xdx=x·ln2x-$\int{}$x·(de afgeleide van ln2x)dx hk dinsdag 8 november 2011 Re: Geef de primitieve ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ln2x wat is hier de primitieve van en hoe moet ik het aanpakken? mariek Student universiteit - dinsdag 8 november 2011
mariek Student universiteit - dinsdag 8 november 2011
De aanpak is via partieel primitiveren. Beschouw ln2x als 1·ln2x, zodat je krijgt $\int{}$1.ln2xdx=x·ln2x-$\int{}$x·(de afgeleide van ln2x)dx hk dinsdag 8 november 2011
hk dinsdag 8 november 2011
©2001-2025 WisFaq