\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66019 Re: Deze is lastig hoe los ik het op ok ? nee sorry maar kun je het in detail uitleggen bedankt voor je hulp ellen Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 27 oktober 2011 Antwoord De regel die wordt toegepast is : a/b - c/d = (ad-bc)/bd Verder is : √(1+x2)3 = √((1+x2)2(1+x2)) = (1+x2)√(1+x2) en √(x5) = √(x4.x) = x2.√x LL donderdag 27 oktober 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ok ? nee sorry maar kun je het in detail uitleggen bedankt voor je hulp ellen Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 27 oktober 2011
ellen Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 27 oktober 2011
De regel die wordt toegepast is : a/b - c/d = (ad-bc)/bd Verder is : √(1+x2)3 = √((1+x2)2(1+x2)) = (1+x2)√(1+x2) en √(x5) = √(x4.x) = x2.√x LL donderdag 27 oktober 2011
LL donderdag 27 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq