\require{AMSmath} Vergelijking met macht oplossen Hoi, hoe bereken ik x uit deze vergelijking met de rekenmachine?0,083=0,5x joysie Iets anders - zaterdag 11 januari 2003 Antwoord 0,083=0,5xlog(0,083)=log(0,5x)log(0,083)=x·log(0,5)x=log(0,083)\log(0,5)$\approx$3,59 Zie Hoe bepaal je de verdubbelingstijd? WvR zaterdag 11 januari 2003 Re: Vergelijking met macht oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, hoe bereken ik x uit deze vergelijking met de rekenmachine?0,083=0,5x joysie Iets anders - zaterdag 11 januari 2003
joysie Iets anders - zaterdag 11 januari 2003
0,083=0,5xlog(0,083)=log(0,5x)log(0,083)=x·log(0,5)x=log(0,083)\log(0,5)$\approx$3,59 Zie Hoe bepaal je de verdubbelingstijd? WvR zaterdag 11 januari 2003
Zie Hoe bepaal je de verdubbelingstijd?
WvR zaterdag 11 januari 2003
©2001-2024 WisFaq