\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65494 Re: Toepassen differentieren Ik probeerde (4x−8)2·(16x−8)=0 te doen maar het lukte me niet. Kunt u me helpen? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 augustus 2011 Antwoord Het is een voorbeeld van een vergelijking die je met ontbinden in factoren kunt oplossen. Lees dat maar 's... (4x-8)2·(16x-8)=0 (4x-8)2=0 of 16x-8=0 ...en dan verder oplossen! Lukt dat? WvR donderdag 18 augustus 2011 Re: Re: Toepassen differentieren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik probeerde (4x−8)2·(16x−8)=0 te doen maar het lukte me niet. Kunt u me helpen? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 augustus 2011
Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 augustus 2011
Het is een voorbeeld van een vergelijking die je met ontbinden in factoren kunt oplossen. Lees dat maar 's... (4x-8)2·(16x-8)=0 (4x-8)2=0 of 16x-8=0 ...en dan verder oplossen! Lukt dat? WvR donderdag 18 augustus 2011
WvR donderdag 18 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq