\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65506 Re: Moeilijke log Graag een beetje uitleg van 2 de naar 3 de regel aubGreetzRIK rik Le Iets anders - maandag 15 augustus 2011 Antwoord Dat is toepassen van de hoofdregel:5log(x)=0 $\Rightarrow$ x=50=14log(x)=1 $\Rightarrow$ x=41=4log(x)=4 $\Rightarrow$ x=104Meer moet het niet zijn... WvR maandag 15 augustus 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Graag een beetje uitleg van 2 de naar 3 de regel aubGreetzRIK rik Le Iets anders - maandag 15 augustus 2011
rik Le Iets anders - maandag 15 augustus 2011
Dat is toepassen van de hoofdregel:5log(x)=0 $\Rightarrow$ x=50=14log(x)=1 $\Rightarrow$ x=41=4log(x)=4 $\Rightarrow$ x=104Meer moet het niet zijn... WvR maandag 15 augustus 2011
WvR maandag 15 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq