\require{AMSmath} Wortels van breuken in standaardvorm met een macht (2/3)3 Deze vraag snap ik niet. Kunt u deze vraag stapje voor stapje uitleggen? Stefan Student hbo - woensdag 20 juli 2011 Antwoord $\eqalign{ & \left( {\sqrt {\frac{3}{2}} } \right)^3 = \left( {\frac{{\sqrt 3 }}{{\sqrt 2 }}} \right)^3 = \frac{{3\sqrt 3 }}{{2\sqrt 2 }} \cr & \frac{{3\sqrt 3 }}{{2\sqrt 2 }} \cdot \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 2 }} = \frac{{3\sqrt 6 }}{4} = \frac{3}{4}\sqrt 6 \cr}$Als dat is wat je bedoelt! Zie Wortels herleiden klas 3 WvR woensdag 20 juli 2011 Re: Wortels van breuken in standaardvorm met een macht ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(2/3)3 Deze vraag snap ik niet. Kunt u deze vraag stapje voor stapje uitleggen? Stefan Student hbo - woensdag 20 juli 2011
Stefan Student hbo - woensdag 20 juli 2011
$\eqalign{ & \left( {\sqrt {\frac{3}{2}} } \right)^3 = \left( {\frac{{\sqrt 3 }}{{\sqrt 2 }}} \right)^3 = \frac{{3\sqrt 3 }}{{2\sqrt 2 }} \cr & \frac{{3\sqrt 3 }}{{2\sqrt 2 }} \cdot \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 2 }} = \frac{{3\sqrt 6 }}{4} = \frac{3}{4}\sqrt 6 \cr}$Als dat is wat je bedoelt! Zie Wortels herleiden klas 3 WvR woensdag 20 juli 2011
Zie Wortels herleiden klas 3
WvR woensdag 20 juli 2011
©2001-2024 WisFaq