\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65350 Re: Re: Patroon ontdekt tussen kwadraten en hun uitkomst Nog een paar voorbeelden. 166x166=27556 2+7+5+5+6=25 2+5=7 1+6+6=13 1+3=4 4x4=16 1+6=7 124x124=15376=22=4 1+2+4=7 7x7=49 4+9=13 1+3=4 15x15x15=3375 3+3+7+5=18 1+8=9 1+5=6 6x6x6=216 2+1+6=9 16x16x16=4096 4+0+9+6=19 1+9=10 1+0=1 1+6=7 7x7x7=343 3+4+3=10 1+0=1 Bedankt! Pieter Student hbo - zaterdag 2 juli 2011 Antwoord Jij ook bedankt:-) WvR zaterdag 2 juli 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nog een paar voorbeelden. 166x166=27556 2+7+5+5+6=25 2+5=7 1+6+6=13 1+3=4 4x4=16 1+6=7 124x124=15376=22=4 1+2+4=7 7x7=49 4+9=13 1+3=4 15x15x15=3375 3+3+7+5=18 1+8=9 1+5=6 6x6x6=216 2+1+6=9 16x16x16=4096 4+0+9+6=19 1+9=10 1+0=1 1+6=7 7x7x7=343 3+4+3=10 1+0=1 Bedankt! Pieter Student hbo - zaterdag 2 juli 2011
Pieter Student hbo - zaterdag 2 juli 2011
Jij ook bedankt:-) WvR zaterdag 2 juli 2011
WvR zaterdag 2 juli 2011
©2001-2024 WisFaq