\require{AMSmath} Formule voor lopende meters ik heb een rol en die weegt 2240kg de breedte is 189 cm en het gramgewicht 114gr/m2. nu is de vraag hoeveel lopende meters zitten er op de deze rol versto Iets anders - maandag 27 juni 2011 Antwoord Als je de lengte van de uitgerolde rol nou x noemt. (x in meters) Dan is de oppervlakte (in m2) hiervan gelijk aan 1,89.x en er MOET gelden dat de massa/oppervlakte = 0,114 kg/m2. (heb g in kg omgezet) Dus: 2240/(1,89.x) = 0,114. Kun je em vanaf hier weer verder zelf oplossen? groeten, martijn mg maandag 27 juni 2011 Re: Formule voor lopende meters ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb een rol en die weegt 2240kg de breedte is 189 cm en het gramgewicht 114gr/m2. nu is de vraag hoeveel lopende meters zitten er op de deze rol versto Iets anders - maandag 27 juni 2011
versto Iets anders - maandag 27 juni 2011
Als je de lengte van de uitgerolde rol nou x noemt. (x in meters) Dan is de oppervlakte (in m2) hiervan gelijk aan 1,89.x en er MOET gelden dat de massa/oppervlakte = 0,114 kg/m2. (heb g in kg omgezet) Dus: 2240/(1,89.x) = 0,114. Kun je em vanaf hier weer verder zelf oplossen? groeten, martijn mg maandag 27 juni 2011
mg maandag 27 juni 2011
©2001-2024 WisFaq