\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65301 Re: Re: Rekenkundige rij en interpolatie Dag Kn,ja 16 termen tussenvoegen n=97 en 97-17=80dan 80:16=5Dit is dan de waarde van k ??Groeten,Rik Rik Le Iets anders - zaterdag 25 juni 2011 Antwoord Rik,Nu nog even netjes:De som van de nieuwe reeks is gelijk aan1/2(16k+17)(2a+16v)=2425 en we weten dat a+8v=25. kn woensdag 29 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Kn,ja 16 termen tussenvoegen n=97 en 97-17=80dan 80:16=5Dit is dan de waarde van k ??Groeten,Rik Rik Le Iets anders - zaterdag 25 juni 2011
Rik Le Iets anders - zaterdag 25 juni 2011
Rik,Nu nog even netjes:De som van de nieuwe reeks is gelijk aan1/2(16k+17)(2a+16v)=2425 en we weten dat a+8v=25. kn woensdag 29 juni 2011
kn woensdag 29 juni 2011
©2001-2024 WisFaq