\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65289 Re: Traagheidsmoment berekenen met behulp van integreren Sorry maar het is niet duidelijk bedoelt u asint of arcsint? Mvg Bas ter Haar Romenij Bas Ro Student universiteit - vrijdag 24 juni 2011 Antwoord Bas, Natuurtijk y=asint. Dan is Ö(a2-y2)=acost.Hopelijk zo duidelijk. kn vrijdag 24 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry maar het is niet duidelijk bedoelt u asint of arcsint? Mvg Bas ter Haar Romenij Bas Ro Student universiteit - vrijdag 24 juni 2011
Bas Ro Student universiteit - vrijdag 24 juni 2011
Bas, Natuurtijk y=asint. Dan is Ö(a2-y2)=acost.Hopelijk zo duidelijk. kn vrijdag 24 juni 2011
kn vrijdag 24 juni 2011
©2001-2024 WisFaq