\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65277 Re: Re: Re: Machten optellen en wortels Kun je me uitleggen hoe ik tot die uitkomst kom? Dirk Leerling mbo - dinsdag 21 juni 2011 Antwoord In het algemeen geldt: (a+b)2=a2+2ab+b2 Neem nu eens x4+2x2+1 (x2)2+2x2+1 Maar dan a=x2 en b=1, dus: (x2)2+2x2+1=(x2+1)2 Merkwaardige producten dus! Helpt dat? WvR dinsdag 21 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kun je me uitleggen hoe ik tot die uitkomst kom? Dirk Leerling mbo - dinsdag 21 juni 2011
Dirk Leerling mbo - dinsdag 21 juni 2011
In het algemeen geldt: (a+b)2=a2+2ab+b2 Neem nu eens x4+2x2+1 (x2)2+2x2+1 Maar dan a=x2 en b=1, dus: (x2)2+2x2+1=(x2+1)2 Merkwaardige producten dus! Helpt dat? WvR dinsdag 21 juni 2011
WvR dinsdag 21 juni 2011
©2001-2024 WisFaq