\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65275 Re: Re: Machten optellen en wortels Hmm..dit is wat er in mijn antwoordendictaat staat: 1/(sqrt(a4+2a2+1)) = 1/(a2+1) Dirk Leerling mbo - dinsdag 21 juni 2011 Antwoord Maar dat is dan toch wel iets heel anders wat hierboven stond! Ö(a4+2a2+1)=Ö((a2+1)2)=a2+1 Dat dan weer wel... WvR dinsdag 21 juni 2011 Re: Re: Re: Machten optellen en wortels ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hmm..dit is wat er in mijn antwoordendictaat staat: 1/(sqrt(a4+2a2+1)) = 1/(a2+1) Dirk Leerling mbo - dinsdag 21 juni 2011
Dirk Leerling mbo - dinsdag 21 juni 2011
Maar dat is dan toch wel iets heel anders wat hierboven stond! Ö(a4+2a2+1)=Ö((a2+1)2)=a2+1 Dat dan weer wel... WvR dinsdag 21 juni 2011
WvR dinsdag 21 juni 2011
©2001-2024 WisFaq