\require{AMSmath} Gelijkzijdige driehoek hallo,ik heb een driehoek waarvan de zijde alle 3 gelijk zijn, d / \ b Hoek a = 35 graden en zijde b = 7 hoe pak ik /___\ dit aan? ik moet dus hoek C en zijde D hebben... a c Michie Leerling mbo - maandag 6 juni 2011 Antwoord In een driehoek met drie gelijke zijden (de gelijkzijdige driehoek) zijn de hoeken allemaal 60°. Dus wat bedoel je precies? WvR maandag 6 juni 2011 Re: Gelijkzijdige driehoek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo,ik heb een driehoek waarvan de zijde alle 3 gelijk zijn, d / \ b Hoek a = 35 graden en zijde b = 7 hoe pak ik /___\ dit aan? ik moet dus hoek C en zijde D hebben... a c Michie Leerling mbo - maandag 6 juni 2011
Michie Leerling mbo - maandag 6 juni 2011
In een driehoek met drie gelijke zijden (de gelijkzijdige driehoek) zijn de hoeken allemaal 60°. Dus wat bedoel je precies? WvR maandag 6 juni 2011
WvR maandag 6 juni 2011
©2001-2024 WisFaq