\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64999 Re: Eenheidscirkel Ik begrijp het zo beter ja. Wat zou dan bij sin(x+pi)=sin (-x) dan de exacte waarde zijn van x waarvoor zij beiden gelijk zijn? Milou Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 mei 2011 Antwoord Ook sin(x+\pi)=sin(-x) geldt voor alle waarde van x. Dat kan je 'aantonen' op dezelfde manier als bij de vraag waar dit een reactie op is. WvR vrijdag 27 mei 2011 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp het zo beter ja. Wat zou dan bij sin(x+pi)=sin (-x) dan de exacte waarde zijn van x waarvoor zij beiden gelijk zijn? Milou Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 mei 2011
Milou Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 mei 2011
Ook sin(x+\pi)=sin(-x) geldt voor alle waarde van x. Dat kan je 'aantonen' op dezelfde manier als bij de vraag waar dit een reactie op is. WvR vrijdag 27 mei 2011
WvR vrijdag 27 mei 2011
©2001-2025 WisFaq