\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64941 Re: Primitiveren van exponentiële functies Toch snap ik het nog niet helemaal.Hoe los je bijvoorbeeld f(x) = 12 · 57x op?Mvg Ernst Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 mei 2011 Antwoord Als je bedoelt 'wat is de primitieve van f(x)=12·57x?' dan zou ik zeggen:Het is wel een beetje prutsen! Maar zo zou het moeten kunnen. Kijk nog maar 's goed naar de werkwijze!Vragen? Dan hoor ik het wel! WvR woensdag 11 mei 2011 Re: Re: Primitiveren van exponentiële functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Toch snap ik het nog niet helemaal.Hoe los je bijvoorbeeld f(x) = 12 · 57x op?Mvg Ernst Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 mei 2011
Ernst Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 mei 2011
Als je bedoelt 'wat is de primitieve van f(x)=12·57x?' dan zou ik zeggen:Het is wel een beetje prutsen! Maar zo zou het moeten kunnen. Kijk nog maar 's goed naar de werkwijze!Vragen? Dan hoor ik het wel! WvR woensdag 11 mei 2011
WvR woensdag 11 mei 2011
©2001-2024 WisFaq