\require{AMSmath} Primitiveren van exponentiële functies De primitieven van f(x) = ax zijn de functiesF(x) = 1/(lna) · ax + CVoorbeeld: f(x) = 2xF(x) = 1/(ln2) · 2x + CWat is het bewijs hiervoor?Bij voorbaat dank! Ernst Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 mei 2011 Antwoord Als je wilt weten of een primitieve een primitieve is kan je de afgeleide nemen. Je zou dan de functie moeten krijgen!Zie ook 7. Exponentiële functies WvR woensdag 11 mei 2011 Re: Primitiveren van exponentiële functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De primitieven van f(x) = ax zijn de functiesF(x) = 1/(lna) · ax + CVoorbeeld: f(x) = 2xF(x) = 1/(ln2) · 2x + CWat is het bewijs hiervoor?Bij voorbaat dank! Ernst Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 mei 2011
Ernst Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 11 mei 2011
Als je wilt weten of een primitieve een primitieve is kan je de afgeleide nemen. Je zou dan de functie moeten krijgen!Zie ook 7. Exponentiële functies WvR woensdag 11 mei 2011
WvR woensdag 11 mei 2011
©2001-2024 WisFaq