\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64262 Re: Logaritme oplossen van 2log8+2logx=2log12−2log3 ga je naar 2log8x=2log312 okmaar HOE doe je dat ,leg dat een in het lang en het breed uit zonder dat je een enkel stapje overslaat2log12 = 3,58 hoe kom je aan 3,58 ,leg dat een in het lang en het breed uit zonder dat je een enkel stapje overslaat jules Iets anders - vrijdag 15 april 2011 Antwoord Je moet naar het antwoord kijken niet naar de vraag!Hoofdregel:2log(8)+2log(x)=2log(8x) zie L0 van 1. Rekenregels machten en logaritmen2log(12)-2log(3)=2log(12:3)-2log(4) zie L0 van 1. Rekenregels machten en logaritmen maar dan met '-' en ':'.Moet kunnen... WvR vrijdag 15 april 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
van 2log8+2logx=2log12−2log3 ga je naar 2log8x=2log312 okmaar HOE doe je dat ,leg dat een in het lang en het breed uit zonder dat je een enkel stapje overslaat2log12 = 3,58 hoe kom je aan 3,58 ,leg dat een in het lang en het breed uit zonder dat je een enkel stapje overslaat jules Iets anders - vrijdag 15 april 2011
jules Iets anders - vrijdag 15 april 2011
Je moet naar het antwoord kijken niet naar de vraag!Hoofdregel:2log(8)+2log(x)=2log(8x) zie L0 van 1. Rekenregels machten en logaritmen2log(12)-2log(3)=2log(12:3)-2log(4) zie L0 van 1. Rekenregels machten en logaritmen maar dan met '-' en ':'.Moet kunnen... WvR vrijdag 15 april 2011
WvR vrijdag 15 april 2011
©2001-2024 WisFaq