\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64728 Re: Snijpunten zoeken ik zie net dat ik een foutje heb gemaakt,bij de g functie is het -x2 i.p.v. x2f(x) = 1/2x2 - 4g(x) = -x2+xhet antwoorden boekje zegt(2,-2) en (-11/3, -31/9)excuses als ik 2 keer het zelfde post maar er ging iets mis dacht ik. benny Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 april 2011 Antwoord Gelijk stellen:1/2x2-4=-x2+x11/2x2-x-4=03x2-2x-8=0Je kunt nu de ABC formule gebruiken.Probeer dat maar eens!PS.Je kunt ook ontbinden:3x2-2x-8=0Dat kan met -6 en 43x2-6x+4x-8=03x(x-2)+4(x-2)=0(3x+4)(x-2)=0x=-11/3 of x=2Enz...Lukt dat zo? WvR zaterdag 9 april 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zie net dat ik een foutje heb gemaakt,bij de g functie is het -x2 i.p.v. x2f(x) = 1/2x2 - 4g(x) = -x2+xhet antwoorden boekje zegt(2,-2) en (-11/3, -31/9)excuses als ik 2 keer het zelfde post maar er ging iets mis dacht ik. benny Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 april 2011
benny Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 april 2011
Gelijk stellen:1/2x2-4=-x2+x11/2x2-x-4=03x2-2x-8=0Je kunt nu de ABC formule gebruiken.Probeer dat maar eens!PS.Je kunt ook ontbinden:3x2-2x-8=0Dat kan met -6 en 43x2-6x+4x-8=03x(x-2)+4(x-2)=0(3x+4)(x-2)=0x=-11/3 of x=2Enz...Lukt dat zo? WvR zaterdag 9 april 2011
WvR zaterdag 9 april 2011
©2001-2024 WisFaq