\require{AMSmath} Snijpunten zoeken ik ben op zoek naar de oplossing van de volgende vraag. bereken de co鰎dinaten van de snijpunten van beide grafieken. de functies zijn als volgt. f(x) = 1/2x2 - 4 g(x) = x2+x ik kom er niet uit, heb wel het antwoord maar dan weet ik nog niet hoe de bereking gaat. alvast bedankt voor de hulp Benny Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 april 2011 Antwoord Gelijk stellen geeft: 1/2x2-4=x2+x 1/2x2+x+4=0 x2+2x+8=0 D=22-4=4-32=-28 D0 dus geen oplossing. Dus ik ben benieuwd naar je antwoord... WvR zaterdag 9 april 2011 Re: Snijpunten zoeken ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik ben op zoek naar de oplossing van de volgende vraag. bereken de co鰎dinaten van de snijpunten van beide grafieken. de functies zijn als volgt. f(x) = 1/2x2 - 4 g(x) = x2+x ik kom er niet uit, heb wel het antwoord maar dan weet ik nog niet hoe de bereking gaat. alvast bedankt voor de hulp Benny Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 april 2011
Benny Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 april 2011
Gelijk stellen geeft: 1/2x2-4=x2+x 1/2x2+x+4=0 x2+2x+8=0 D=22-4=4-32=-28 D0 dus geen oplossing. Dus ik ben benieuwd naar je antwoord... WvR zaterdag 9 april 2011
WvR zaterdag 9 april 2011
©2001-2025 WisFaq