\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64491 Re: Gebroken vergelijking Bedankt, als ik links met ik snap dat 2x·-x-1= -2 oplevert maar ik zie even niet waarom x·2-1 x2 wordt. Jim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2011 Antwoord $\large \frac{x}{2} \cdot 2x = \frac{x}{2} \cdot \frac{{2x}}{1} = \frac{{2x^2 }}{2} = x^2 $Meer moet het niet zijn... WvR dinsdag 8 maart 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt, als ik links met ik snap dat 2x·-x-1= -2 oplevert maar ik zie even niet waarom x·2-1 x2 wordt. Jim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2011
Jim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2011
$\large \frac{x}{2} \cdot 2x = \frac{x}{2} \cdot \frac{{2x}}{1} = \frac{{2x^2 }}{2} = x^2 $Meer moet het niet zijn... WvR dinsdag 8 maart 2011
WvR dinsdag 8 maart 2011
©2001-2024 WisFaq