\require{AMSmath} Gebroken vergelijking Heren & Dames, Ik kom niet verder met deze formule: x/2-1/x=2 Ik heb er al wel dit van kunnen maken maar dan loop ik vast.. x·2-1-x-1=2 Jim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2011 Antwoord Je kunt 's links en rechts vermenigvuldigen met '2x'. Dat geeft: x2-2=4x x2-4x-2=0 ..en dan zal het wel lukken, denk ik. WvR dinsdag 8 maart 2011 Re: Gebroken vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Heren & Dames, Ik kom niet verder met deze formule: x/2-1/x=2 Ik heb er al wel dit van kunnen maken maar dan loop ik vast.. x·2-1-x-1=2 Jim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2011
Jim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2011
Je kunt 's links en rechts vermenigvuldigen met '2x'. Dat geeft: x2-2=4x x2-4x-2=0 ..en dan zal het wel lukken, denk ik. WvR dinsdag 8 maart 2011
WvR dinsdag 8 maart 2011
©2001-2024 WisFaq