\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64423 Re: Bewijs volgende gelijkheid van logaritmen bedankt voor het antwoord. Bij de derde opgave begrijp ik niet goed waarom men log3 10 mag delen (in de noemer zetten) kan u dat nog even uitleggen aub? S.B. Student universiteit - dinsdag 1 maart 2011 Antwoord Hoofdregel van de logaritme: log(a)+log(b)=log(ab) ..en nog zoiets: log(a)-log(b)=log(a/b) Toch? WvR vrijdag 4 maart 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bedankt voor het antwoord. Bij de derde opgave begrijp ik niet goed waarom men log3 10 mag delen (in de noemer zetten) kan u dat nog even uitleggen aub? S.B. Student universiteit - dinsdag 1 maart 2011
S.B. Student universiteit - dinsdag 1 maart 2011
Hoofdregel van de logaritme: log(a)+log(b)=log(ab) ..en nog zoiets: log(a)-log(b)=log(a/b) Toch? WvR vrijdag 4 maart 2011
WvR vrijdag 4 maart 2011
©2001-2024 WisFaq