\require{AMSmath} Bewijs volgende gelijkheid van logaritmen Hoi, kan je me helpen om het volgende te bewijzen:1) zij a,b Î +zonder0 \[1]Bewijs dan volgende gelijkheid voor alle x Î+zonder0logb x = [loga x]/[loga b]Verder weet ik niet goed hoe deze opgaven op te lossen:2) los op naar x: 5x-1 = 2x-33) Vereenvoudig log3 5 + log3 18 -2log3 Ö10Dank bij voorbaat S.B. Student universiteit België - zondag 27 februari 2011 Antwoord 1.2.of3.Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zondag 27 februari 2011 Re: Bewijs volgende gelijkheid van logaritmen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, kan je me helpen om het volgende te bewijzen:1) zij a,b Î +zonder0 \[1]Bewijs dan volgende gelijkheid voor alle x Î+zonder0logb x = [loga x]/[loga b]Verder weet ik niet goed hoe deze opgaven op te lossen:2) los op naar x: 5x-1 = 2x-33) Vereenvoudig log3 5 + log3 18 -2log3 Ö10Dank bij voorbaat S.B. Student universiteit België - zondag 27 februari 2011
S.B. Student universiteit België - zondag 27 februari 2011
1.2.of3.Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zondag 27 februari 2011
WvR zondag 27 februari 2011
©2001-2024 WisFaq