\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64384 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Verloop veeltermfuncties grafiek van dalen naar stijgen is dus een maximum en een minimum nu ja zal maximum zijn van stijgen naar dalen gewoon mistypt denk ik bedankt hé :) julie 3de graad ASO - dinsdag 22 februari 2011 Antwoord Inderdaad. Voor x=0 en x=4 gaat de functie over van stijgen naar dalen, dus is er maximum. LL dinsdag 22 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
van dalen naar stijgen is dus een maximum en een minimum nu ja zal maximum zijn van stijgen naar dalen gewoon mistypt denk ik bedankt hé :) julie 3de graad ASO - dinsdag 22 februari 2011
julie 3de graad ASO - dinsdag 22 februari 2011
Inderdaad. Voor x=0 en x=4 gaat de functie over van stijgen naar dalen, dus is er maximum. LL dinsdag 22 februari 2011
LL dinsdag 22 februari 2011
©2001-2024 WisFaq