Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 64382 

Re: Re: Re: Re: Re: Verloop veeltermfuncties grafiek

is da dan gewoon onder of boven de x-as ?
[-2 0 2 4
- 0 + 0 - 0 + 0
dan is het zo

julie
3de graad ASO - dinsdag 22 februari 2011

Antwoord

vvoor x=-2 en voor x=2 gaat de functie over van dalen naar stijgen, dus is er een minimum.
Voor x=0 en x=4 gaat de functie over van dalen naar stijgen, dus is er maximum.

LL
dinsdag 22 februari 2011

 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Verloop veeltermfuncties grafiek 

©2001-2024 WisFaq