\require{AMSmath} Sinus exact oplossen Los exact op: sin (2x) = sin (3x) voor x=[0;2p] nikki Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 januari 2011 Antwoord Op 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen kan je er meer over vinden. Daar staan ook voorbeelden. Zoiets moet het zijn, dus wat is het probleem precies? WvR zondag 2 januari 2011 Re: Sinus exact oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los exact op: sin (2x) = sin (3x) voor x=[0;2p] nikki Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 januari 2011
nikki Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 januari 2011
Op 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen kan je er meer over vinden. Daar staan ook voorbeelden. Zoiets moet het zijn, dus wat is het probleem precies? WvR zondag 2 januari 2011
WvR zondag 2 januari 2011
©2001-2024 WisFaq