\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 23389 Re: Omvormen van formules een zeer handig trucje voor deze soort, en enkel en alleen formules van de vorm a = b/c ofzo...of b = ac,... het trucje: Een driehoek...bij de formule U/I=R: I U · R Onder I staat een onzichtbare breukstreep. Dan zie je: I = UR U = I/R R = I/U michae 2de graad ASO - maandag 13 december 2010 Antwoord Truc ??? ........... Onzichtbare breukstrepen?? .......... Gegoochel !!! jadex vrijdag 17 december 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
een zeer handig trucje voor deze soort, en enkel en alleen formules van de vorm a = b/c ofzo...of b = ac,... het trucje: Een driehoek...bij de formule U/I=R: I U · R Onder I staat een onzichtbare breukstreep. Dan zie je: I = UR U = I/R R = I/U michae 2de graad ASO - maandag 13 december 2010
michae 2de graad ASO - maandag 13 december 2010
Truc ??? ........... Onzichtbare breukstrepen?? .......... Gegoochel !!! jadex vrijdag 17 december 2010
jadex vrijdag 17 december 2010
©2001-2024 WisFaq