\require{AMSmath} Omvormen van formules ik weet snap niet goed hoe je dat moet doen. ik weet niet hoe men van U/I=R aan I=U/R kan iemand mij dat uitleggen Ine 3de graad ASO - donderdag 29 april 2004 Antwoord U/I=R beide kanten met I vermenigvuldigen Û U=R·I beide kanten door R delen Û U/R = I Met vriendelijke groet JaDeX jadex donderdag 29 april 2004 Re: Omvormen van formules ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik weet snap niet goed hoe je dat moet doen. ik weet niet hoe men van U/I=R aan I=U/R kan iemand mij dat uitleggen Ine 3de graad ASO - donderdag 29 april 2004
Ine 3de graad ASO - donderdag 29 april 2004
U/I=R beide kanten met I vermenigvuldigen Û U=R·I beide kanten door R delen Û U/R = I Met vriendelijke groet JaDeX jadex donderdag 29 april 2004
jadex donderdag 29 april 2004
©2001-2024 WisFaq