\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63477 Re: Limieten met regel van l`Hospital gelijke breuk: x-sinx/xsinx 1ste maal l'hôpital 1-cosx/xcosx+sinx 2de maal l'hôpital sinx/-xsinx+cosx+cosx ?? dan bekom ik toch nog steeds 0/... ? Tim B. 3de graad ASO - donderdag 4 november 2010 Antwoord De noemer is inderdaad 2.cosx -x.sinx Voor x=0 is dit gelijk aan 2. Dus je bekomt 0/2 = 0 Ok? LL donderdag 4 november 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
gelijke breuk: x-sinx/xsinx 1ste maal l'hôpital 1-cosx/xcosx+sinx 2de maal l'hôpital sinx/-xsinx+cosx+cosx ?? dan bekom ik toch nog steeds 0/... ? Tim B. 3de graad ASO - donderdag 4 november 2010
Tim B. 3de graad ASO - donderdag 4 november 2010
De noemer is inderdaad 2.cosx -x.sinx Voor x=0 is dit gelijk aan 2. Dus je bekomt 0/2 = 0 Ok? LL donderdag 4 november 2010
LL donderdag 4 november 2010
©2001-2024 WisFaq