\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63033 Re: Los exact op oke de stap van 3x4+6x3-9x=3x(x3+2x2-3) begrijp ik nog wel. Maar hoe komt men dan aan die (x-1)(x2+3x+3) ? hoe kan je die ontbinden? Imre S Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 september 2010 Antwoord Imre, x3+2x2-3=0 voor x=1. Daarom (x-1)(x2+3x+3). kn maandag 13 september 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
oke de stap van 3x4+6x3-9x=3x(x3+2x2-3) begrijp ik nog wel. Maar hoe komt men dan aan die (x-1)(x2+3x+3) ? hoe kan je die ontbinden? Imre S Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 september 2010
Imre S Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 september 2010
Imre, x3+2x2-3=0 voor x=1. Daarom (x-1)(x2+3x+3). kn maandag 13 september 2010
kn maandag 13 september 2010
©2001-2024 WisFaq