\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63028 Re: Grote machten Hallo MBL, 2003 moet wel 2002 zijn....Of niet ?Dus: 2002=500·4+2. Het eindcijfer van 22002 is dan een 4. Met 1 er bij is dan 5 Klopt het zo ?? Of heb ik het mis ? Groeten, Rik Le Iets anders - maandag 6 september 2010 Antwoord Het schijnt zo te zijn dat 2·22002 = 22003 ! MBL woensdag 8 september 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo MBL, 2003 moet wel 2002 zijn....Of niet ?Dus: 2002=500·4+2. Het eindcijfer van 22002 is dan een 4. Met 1 er bij is dan 5 Klopt het zo ?? Of heb ik het mis ? Groeten, Rik Le Iets anders - maandag 6 september 2010
Rik Le Iets anders - maandag 6 september 2010
Het schijnt zo te zijn dat 2·22002 = 22003 ! MBL woensdag 8 september 2010
MBL woensdag 8 september 2010
©2001-2024 WisFaq