\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62943 Re: Deling Hallo Kn, kun jij mij dan de kleinste en de grootste waarde eens geven?? Ik zie het gewoon niet . Groeten, Rik Rik Iets anders - dinsdag 17 augustus 2010 Antwoord Rik, Neem eerst maar eens een voorbeeld,b.v.a=1,c=-1 en b=2 en kijk wat er gebeurt. kn dinsdag 17 augustus 2010 Re: Re: Deling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Kn, kun jij mij dan de kleinste en de grootste waarde eens geven?? Ik zie het gewoon niet . Groeten, Rik Rik Iets anders - dinsdag 17 augustus 2010
Rik Iets anders - dinsdag 17 augustus 2010
Rik, Neem eerst maar eens een voorbeeld,b.v.a=1,c=-1 en b=2 en kijk wat er gebeurt. kn dinsdag 17 augustus 2010
kn dinsdag 17 augustus 2010
©2001-2024 WisFaq