\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 49383 Re: Snijpunten van grafieken f(x)=8/(5-x) en g(x)=x+4 8/(5-x)=x+4 8=(x+4)(5-x) 8=-x2+x+20 x2-x-12=0 +1±Ö(12-4·1·-12)/2 (abc formule) =4,-3 (x+4) = 4+4 = (4,8) (x+4) = -3+4 = (-3,-1) dave Leerling mbo - dinsdag 13 juli 2010 Antwoord Beste Dave, Dat klopt . mvg, Tom td dinsdag 13 juli 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=8/(5-x) en g(x)=x+4 8/(5-x)=x+4 8=(x+4)(5-x) 8=-x2+x+20 x2-x-12=0 +1±Ö(12-4·1·-12)/2 (abc formule) =4,-3 (x+4) = 4+4 = (4,8) (x+4) = -3+4 = (-3,-1) dave Leerling mbo - dinsdag 13 juli 2010
dave Leerling mbo - dinsdag 13 juli 2010
Beste Dave, Dat klopt . mvg, Tom td dinsdag 13 juli 2010
td dinsdag 13 juli 2010
©2001-2024 WisFaq