\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62815 Re: Plus en min door een macht ik begrijp echt niet waarom hier de kettingregel van toepassing is. H3rm4n Iets anders - zondag 11 juli 2010 Antwoord De afgeleide van f(x)=ex is f'(x)=ex. Maar nu heb je f(x)=e-x. Dat is een ketting van twee functies: Met g(x)=ex en h(x)=-x kan je f schrijven als: Volgens de kettingregel geldt dan: Dus 't is geen plan dat nog 's ernstig te bestuderen! Op 4. Kettingregel kan je een samenvatting en voorbeelden vinden. WvR zondag 11 juli 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik begrijp echt niet waarom hier de kettingregel van toepassing is. H3rm4n Iets anders - zondag 11 juli 2010
H3rm4n Iets anders - zondag 11 juli 2010
De afgeleide van f(x)=ex is f'(x)=ex. Maar nu heb je f(x)=e-x. Dat is een ketting van twee functies: Met g(x)=ex en h(x)=-x kan je f schrijven als: Volgens de kettingregel geldt dan: Dus 't is geen plan dat nog 's ernstig te bestuderen! Op 4. Kettingregel kan je een samenvatting en voorbeelden vinden. WvR zondag 11 juli 2010
WvR zondag 11 juli 2010
©2001-2025 WisFaq