\require{AMSmath} Plus en min door een macht bepaal de afgeleide van:x.e-xdoor middel van de productregel f'.g + f.g'f = xg = e-xf'= 1g'= e-x1.e-x + x.e-xoftewele-x + x.e-xde oplossing moet zijn:e-x - x.e-xIk snap niet waar die - vandaan komt. H3rm4n Iets anders - zondag 11 juli 2010 Antwoord Wat dacht je van de kettingregel?De afgeleide van f(x)=e-x lijkt mij f'(x)=-e-x toch?Zelfstudie? WvR zondag 11 juli 2010 Re: Plus en min door een macht ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bepaal de afgeleide van:x.e-xdoor middel van de productregel f'.g + f.g'f = xg = e-xf'= 1g'= e-x1.e-x + x.e-xoftewele-x + x.e-xde oplossing moet zijn:e-x - x.e-xIk snap niet waar die - vandaan komt. H3rm4n Iets anders - zondag 11 juli 2010
H3rm4n Iets anders - zondag 11 juli 2010
Wat dacht je van de kettingregel?De afgeleide van f(x)=e-x lijkt mij f'(x)=-e-x toch?Zelfstudie? WvR zondag 11 juli 2010
WvR zondag 11 juli 2010
©2001-2024 WisFaq