\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62756 Re: Functie uitdrukken in Oké bedankt. Hoe je die A hebt uitgedrukt in Z C V snap ik. Maar hoe kom je aan die tangens? Kun je me laten zien hoe je daar aan bent gekomen? Dank je. jeroen Student hbo - woensdag 30 juni 2010 Antwoord Jeroen, Asinx/Acosx=tangx=ZC/V. kn woensdag 30 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oké bedankt. Hoe je die A hebt uitgedrukt in Z C V snap ik. Maar hoe kom je aan die tangens? Kun je me laten zien hoe je daar aan bent gekomen? Dank je. jeroen Student hbo - woensdag 30 juni 2010
jeroen Student hbo - woensdag 30 juni 2010
Jeroen, Asinx/Acosx=tangx=ZC/V. kn woensdag 30 juni 2010
kn woensdag 30 juni 2010
©2001-2024 WisFaq